Gândurile și rugăciunile mele sunt cu tine, ne vedem în curând.

by Richsadler
in blog
Comments are off for this post.

Gândurile și rugăciunile mele sunt cu tine, ne vedem în curând.

Roy Fong de la Imperial Tea Court aduce înapoi cele mai uimitoare oolong-uri și verdele chinezesc. Dacă ceaiul de la ceașcă este seducător, atunci ceaiul de la acru este cu atât mai mult. Timp de trei săptămâni, am navigat prin grădinile de ceai ale lui Darjeeling – un eufemism pentru dealurile fabuloase, accidentate, care se prăbușesc în Bengalul de Vest, India, mochetat în sute de acri de ceai. Am privit ceața rostogolindu-se peste verdele fără drum al grădinilor West Bengal Goomtee și Jungpani, unde cumnații rivali se ceartă fericiți despre al cui ceai este cel mai delicios. Am zburat în Jeep-uri prin Bengalul de Vest în zori, împletind cărări nebune, înclinate de murdărie prin plantele de ceai verzi-măr cu rouă, în timp ce plantatorul de ceai SM Changoiwala a strigat profețiile de ceai de pe bancheta din spate: „„ Ce vreau să spun este că o regină regală! “” Makaibari, cea mai veche grădină de ceai din Darjeeling (fondată în 1859), este cultivată organic din 1984. Afiliat cu programul World Planet Wildlife Fund al World Wildlife Fund, un refugiu pentru mistreți, pantere, leoparzi, 270 de specii de păsări și doi tigri, Makaibari organizează culegători de ceai și muncitori din fabrici în cooperative care oferă microcredite, oportunități educaționale și partajarea profiturilor unei populații foarte sărace. Ar dori ca toate plantațiile de ceai să își desfășoare activitatea într-un mod atât de luminat? Așa cum spune Rajah Banerjee, generalisimo de ceai îmbrăcat în jodhpur, îmbrăcat în lanțuri de Makaibari: „„ Nu poți fi o insulă a prosperității într-o mare de nefericire.

Trebuie să aveți un model de unde puteți sări afară. Aceasta este conștientizarea. Asta este să știi. “” După un an de băut ceai și o lună în India, învățasem să apreciez un oolong parfumat și un Pu-erh fumat, atâta timp cât beau băutura altcuiva. Dar acasă, mărturisesc, eram încă blocat la etapa plicului de ceai. Întorcându-mă de la Darjeeling, am început să mă gândesc: Ei bine, știi, aș putea face asta – aș putea să fac o oală de ceai. Recent, într-o sâmbătă după-amiază ploioasă, m-am uitat la oala mea nefolosită, un lucru verde celadon cu mâner de bambus. Am scos o parte din San Changoiwala Gopaldhara First Flush (prima recoltă de primăvară din anul), am fiert apa și apoi mi-am amintit să o răcoresc ușor, astfel încât să nu opărească frunzele. Am măsurat cu atenție o linguriță de frunze și muguri argintii și le-am aruncat. Și m-am gândit la mine: Aceasta este aceeași băutură pe care păstorii tuareg o pregătesc cu mentă peste un foc în Sahara, aceeași băutură pe care majordomii o toarnă în Buckingham. Palace, aceeași băutură cu care se încălzesc șoferii de iacuri în pășunile înzăpezite din Tibet. Aromele familiare de caprifoi și iasomie au început să umple aerul.https://harmoniqhealth.com/ro/potencialex/ Cu frunzele în ceașcă, m-am simțit parte dintr-o tradiție veche de secole care ajunge în întreaga lume, de la Darjeeling până la Maroc. Văzusem aceste frunze culese, le văzusem rostogolite, le cerneam printre degete.

Aceasta a fost o ceașcă bună de ceai. “” Să recunoaștem: surfingul este greu pentru începători. Este un sport scump, dificil, greu de stăpânit, care este notoriu dur pentru începători. Flip-ul monedei? Valurile călare sunt unul dintre cele mai eliberatoare și schimbătoare de viață de pe planetă. Poate că cea mai rapidă modalitate de a acoperi decalajul dintre cei din interior și cei din afară este de a lua la apă în același mod în care au făcut-o pionierii originali ai mersului pe val: ca bodysurfisti. Guru-ul de surf Mike Stewart, de 10 ori campion al Campionatului Pipeline Bodysurfing din Oahu, ne spune cum. “,, DE CE VREȚI, -1 pereche de aripioare, -1 mare creștere de adrenalină,, Pasul 1, Scope Out the Scena, „Înainte de a te îndrepta în apă, ia-ți un moment pe plajă pentru a te distra.

Discutarea cu un salvamar despre condițiile de surf și despre ce trebuie să aveți în vedere este cel mai bun mod de a evita pete periculoase în apă. “” Riptides, roci, recife și surfboarders sunt toate pericole pe care trebuie să le identificați în prealabil “, spune Stewart. Apoi, petreceți 10 minute verificând valurile de la țărm: Scopând scena în prealabil, veți putea identifica unde pe fundul oceanului încep să se spargă cele mai bune valuri din fiecare set. “,, Pasul 2, Du-te la apă , “Aripioare sau fără aripioare? Dacă doriți să ridicați valuri de hip-hugger, puteți face fără. Pentru orice lucru mai mare, veți avea nevoie de aripile de viteză suplimentare pentru a putea atinge viteza crescută a valului. Cu aripioarele aprinse, mergeți înapoi și, odată ce apa devine suficient de adâncă, întoarceți-vă și scufundați-vă înainte. “,” Înotați în partea de unde v-ați văzut valurile și pregătiți-vă să lucrați. Spre deosebire de surfingul vertical nu există nicio sursă de flotabilitate care să vă țină pe linia de plutire. „„ Ar trebui să fii un înotător priceput ”,„ îl sfătuiește Stewart, „„ sau vei învăța să fii unul destul de repede. „„ Fii logic în selectarea valurilor, spune Stewart. “” Dacă pare prea mare, nu-l împinge. Găsiți o altă pauză. “” “,, Pasul 3, Swim Your Butt Off,” Călăreții de bord se deplasează în mod normal mai departe în fața vârfului, dar cel mai bun loc pentru practicarea bodysurfului este chiar la marginea apei albe, care se abate de pe fața valul. Prinderea valului chiar în acel buzunar se referă la sincronizare și viteză. Pe măsură ce valul se apropie, lovește cu aripile în timp ce înoți direct spre țărm. „„ Chiar pe măsură ce veți fi preluați de val, începeți să vă înclinați cu aripioarele în direcția pauzei ”, spune Stewart. “” Unghi prea devreme și vă va fi dor de val. “” “,,” Când vă simțiți propulsat înainte de val, întăriți trunchiul și picioarele pentru a vă face corpul rigid; puteți folosi brațele extinse pentru a vă conduce. Evitați să vă lăsați picioarele să se tragă în jos și veți călări acest cățeluș până la țărm. “” Elon Musk tocmai a făcut ca fiecare producător important de mașini să fie extrem de nervos. În timpul unui eveniment desfășurat aseară în California, Musk a aruncat o bombă majoră: Telsa Roadster s-a întors și va topi fața de pe fiecare Ferrari, McLaren, Porsche sau Dodge Demon care îndrăznesc să-l tragă. A doua generație Roadster, susține Musk, va țipa de la 0 la 60 în 1,9 secunde uluitoare.

Dacă această statistică este adevărată, aceasta ar fi prima mașină de producție care a depășit pragul de două secunde. Zero la 100 va dura 4,2 secunde și ar distruge sfertul de milă în 8,9 secunde. „Acesta este modelul de bază”, a adăugat Musk. Mama Domnului. Musk, care, sperăm, a trecut de suferința sa, a împărtășit că viteza maximă a Roadster-ului ar fi peste 250 de mile și oră și că bateria de 200 kWh ar oferi 630 mile de autostradă cu o singură încărcare, eliminând, sperăm, o anumită anxietate de autonomie. probleme. Cu trei motoare (două în spate și unul în față), tracțiune integrală și direcție cuplu, prețul ar începe de la 200.000 USD și va fi disponibil începând cu 2020. Mulțimea uimită a auzit-o pe Musk lansând în mod intenționat acest foc de avertizare peste arcurile din fiecare producător de mașini sport: „Scopul acestui lucru este de a da o lovitură puternică mașinilor pe benzină.” Roadster-ul său va face ca modelele Ferrari La Ferrari, McLaren P1 și Bugatti Chiron să se simtă de-a dreptul lente. “, Unii participanți la eveniment norocoși s-au întors la volan. Vedeți videoclipul absurd de mai jos.” You Like Fast Cars, Dreapta? Vedeți McLaren 720s: deși toate acestea sună incredibil și poate prea bine pentru a fi adevărat, Tesla nu a avut niciodată o problemă care a uimit mulțimea și a promite lucruri mari. Realizarea acestor obiective mărețe într-un ciclu de producție durabil rămâne principala provocare a Tesla Motors, evidențiată de problemele de producție în realizarea în timp util a modelului 3 promis.

Totuși, chiar dacă Roadsterul nu iese din „Ce se întâmplă dacă?” stat, este un vehicul helluva. “,” • Fostul slugger din Baseball Major League și actualul analist TV David Ortiz a fost împușcat duminică seara. • A fost pândit la un bar și lounge în Republica Dominicană. • Din fericire, se așteaptă să fie OK. Mulți din comunitatea MLB și-au exprimat dorințele și speranțele pentru recuperarea rapidă a lui Ortiz. Fosta legendă a Bostonului Red Sox și actualul radiodifuzor MLB, David Ortiz, a fost împușcat duminică seara în Republica Dominicană, potrivit autorităților citate de ESPN. Fostul slugger a fost supus unei intervenții chirurgicale intensive în urma incidentului. Medicii l-au tratat toată noaptea, inclusiv eliminarea vezicii biliare pentru a opri sângerarea din ficat și intestin, a scris pe Twitter Marly Rivera din ESPN. Din fericire, se pare că Ortiz va fi în regulă. “” Big Papi va fi în jur mult timp “, a declarat pentru ESPN tatăl lui Ortiz, Leo Ortiz. Potrivit aceluiași raport ESPN, Ortiz a fost pândit de un om armat, Eddy Feliz Garcia, în vârstă de 25 de ani, care a coborât de pe o motocicletă și l-a împușcat în spate, la o distanță aproape goală, într-un bar și lounge din Santo Domingo. Ortiz a fost dus de urgență la spital. “” Medicii spun că David este în afara pericolului, slavă Domnului “, a declarat tatăl lui Ortiz pentru ESPN. „„ Ce mi-au spus după operație este că medicii cred că se va reface repede. ”„ Fostul herghelist al MLB și, probabil, viitorul hol de renume (este eligibil în 2022) a primit un val de urări calde de la cei din comunitate de baseball pe rețelele de socializare. Este o figură iubită în baseball și toți cei implicați în joc sunt dornici să-și vadă recuperarea rapidă. Pedro Martinez a fost coechipierul lui Ortiz la Red Sox, este coleg D.R. nativ și este, de asemenea, un radiodifuzor MLB în zilele noastre: sunt în pace să te cunosc în afara pericolului; ești un om puternic Compai, abia aștepți să-ți aud vocea. Gândurile și rugăciunile mele sunt cu tine, ne vedem în curând. Me siento tranquilo de saber que estás fuera de peligro, usted es fuerte Compai, ya quiero oírle la voz. Orando, nos vemos pronto pic.twitter.com/jdSnNsM7eIA Yankees-ul lui Alex Rodriguez și Red Sox-urile lui Ortiz au fost întotdeauna rivali amari pe teren, dar de la retragere, au format o strânsă legătură în afara terenului și a televizoarelor. Așteptând îngrijorat mai multe știri.

Între timp, doar rugăciuni pentru @davidortiz, Tiffany și familia lor. https://t.co/IlE2v4g38t Jon Lester, acum pitcher pentru Chicago Cubs, a fost un coechipier al Ortiz’s timp de mulți ani în Boston: șoc absolut. Nu a fost nici un jaf, a fost un succes și mai bine ajung la fund. Slavă Domnului că niciun rău sau ură nu poate depăși o inimă atât de mare. Ai primit acest @davidortiz, te iubim frate! Mike Trout din Los Angeles Angels of Anaheim este considerat, în general, cel mai bun jucător de baseball. A jucat ani de zile împotriva lui Ortiz și a luat-o pe Twitter pentru a-i trimite salutări: „Gânduri și rugăciuni la @davidortiz … 🙏🏼🙏🏼🙏🏼”, aseară, gardianul din Los Angeles Lakers, Nick Young, a sărbătorit 3- punct împușcat împingându-și șoldurile într-un mod sexual. A pompat de mai multe ori și și-a atins legătura și a făcut mulți oameni foarte fericiți și mulți alți oameni foarte supărați. Acest lucru se datorează faptului că în viață, la fel ca sportul, există momente în care sărbătoarea excesivă este inadecvată. Cu toate acestea, există cu siguranță un caz universal în care sărbătorirea nu se poate întâmpla suficient și este după o întâlnire sexuală de succes. Acest lucru ridică o întrebare dificilă, totuși: Cum ar trebui să sărbătorești sexul?

În timp ce alții semnificativi se scufundă în strălucirea ei fericită post-coitală, nu poți să te duci în jurul camerei ca un cimpanzeu neantrenat – trebuie să acoperi lucrurile cu grație și putere. Deci, inspirat de prietenul nostru Nick Young (alias Swaggy P ), ne-am adresat celor mai grațioși și puternici oameni pe care îi cunoaștem – sportivi profesioniști – pentru răspuns. „Ar trebui să faci asta după sex?” „Da. Formula dvs. încercată și adevărată v-a adus până aici, așa că de ce să vă încurcați cu un lucru bun? Acțiunea de la încheietura mâinii adaugă un mic indiciu de cocoloșie, un pic de „Știam că asta se va întâmpla tot timpul”. Este ca și când ai reda cele mai mari hituri ale tale – nu îl poți deranja pe acesta. „Ar trebui să faci asta după sex?” „Nu. Această sărbătoare comunică faptul că tot ce te-ai putea gândi în timpul sexului a fost: „Dang, mingile mele se simt foarte imense chiar acum. Când vom termina, va trebui să mă împiedic de pat și să le adun în mâinile mele și să le aduc în ordine, pentru că așa sunt de uriașe. ”Nu vă scoateți bilele după sex.

De fapt, dacă vreodată trebuie să-ți scoți mingile, probabil că ar trebui verificate aceste lucruri. „Ar trebui să faci asta după sex?”, Ai putea face mai rău. Acest lucru se traduce prin „Nu sunt sigur cum am făcut asta, dar, din moment ce am descoperit reciproc cât de grozav este, de ce să nu lăsăm să circule?” Este ca o invitație la mai mult – o călătorie, împreună, către posibilități mai mari de a veni. “Ar trebui să faci asta după sex?”, Nu. Amintiți-vă că Trofeul Heisman este un premiu individual, iar sexul nu este întotdeauna despre dvs. În plus, poza indică o dorință de separare – este un braț rigid, la urma urmei – și a-i da fetei semnal imediat după sex este doar o piesă de clasă joasă. „Ar trebui să faci asta după sex?”, „O sută de mii- procent, da. O sufoca. Înveliți-o. Copleșește-o cu aprecierea ta. Arată-i ce simți cu adevărat, pentru că, dacă ești sincer, nu poți crede în adâncul inimii că tocmai ai făcut sex. Viața este frumoasă și este frumoasă, așa că dă-i o îmbrățișare urs gigant. Este timpul să sărbătorim excesiv. “” Există un nou tip de hummus în oraș și este unul care pare, bine, interesant să spunem cel puțin: humus de desert. După cum știți deja, humusul este de obicei mai mult pe partea sărată și este minunat pentru a scufunda lucruri precum morcovi, broccoli sau orice altă legumă.

Dar o companie numită Delighted By – care a colaborat recent cu judecătorul Shark Tank și cu proprietarul Dallas Mavericks, Mark Cuban – ia tot ceea ce credeai că știi despre hummus și îl întoarce pe dos, conform New York Post. “, Faceți acest hummus de fasole neagră. data viitoare ai poftă: „În loc de ardei roșu prăjiți sau arome de roșii uscate, Delighted By a lansat snickerdoodle, aluat de brownie, vanilie și choc-o-mentă, care înlocuiesc ingrediente precum usturoiul și uleiul de măsline pentru cacao, vanilie și menta. Aceste arome conțin 4 până la 6 grame de zahăr pe porție și pot fi deja găsite în magazinele din întreaga țară. Probabil aveți câteva întrebări despre humus de desert, așa cum ar trebui. Cu siguranță am făcut-o. În ce alimente îl pot scufunda? Sau iau doar o lingură și merg în oraș? Am putea veni doar cu covrigi, dar, după cum sugerează reclama lor, biscuiții graham (ca aceștia) și merele par că și ei ar funcționa. Bineînțeles, poți săpezi chiar cu o lingură, dacă vrei cu adevărat. ” în coșul tău. Și nu uitați să ne raportați – suntem la fel de curioși. ”„ Dacă vara ar avea un gust, ce gust ar avea? Aciditatea unei roșii de friptură de vită din sezonul de vârf? Dulceața unei felii de pepene rece?

Experiența de tăiere a buzelor pe care o poți mânca crabi aburi sub o crustă groasă de praf Old Bay? Pentru mine, nu există nimic care să surprindă esența mâncării de vară mai bună decât porumbul pe știulet. Pentru a sta, coatele fixate ferm pe marginea unei mese de picnic, ținând un știuleț aburit între două mâini și bătând prin fiecare mușcătură dulce, tandră, este să se sărbătorească chiar în vară. “, Greșeala pe care o fac majoritatea oamenilor atunci când gătesc porumbul este că dezbracă Ceea ce iese din oală este, de obicei, un băț fără aromă, plin de sâmburi mucegăite, care trebuie să fie spălat cu unt și sare înainte de a fi suficient de gustabil pentru a mânca., De aceea trebuie să folosește-ți grătarul pentru a găti porumb pe știulet. Grătarul tău are puterea de a prăji porumb în coaja sa aromată și de a-l termina cu o ușoară caracteristică – lucruri pe care metoda de fierbere a leneșului nu le poate realiza., Sceptic? porumb pe știuleț și pun pariu că nu veți reveni niciodată la fierbere., “Porumb la grătar cu smântână, brânză și Chile Rețetă de Rick Bayless, autorul Autenticului mexican”, Ce veți avea nevoie: , în coajă 3 linguri unt nesărat, topit “, ½ cană crema mexicană (sau sou r smântână mulsă cu puțin lapte sau smântână), „1/3 ceașcă de queso mexican mărunțit (sau parmezan, feta sau brânză de fermier) 1 lingură de pulbere de chile fierbinte, cum ar fi cayenne”, Cum se face:, „1.

Share this article

Comments are closed.