Un alt mare producător de păsări a promis să nu mai folosească antibiotice umane la puii sănătoși

by Richsadler
in blog
Comments are off for this post.

Un alt mare producător de păsări a promis să nu mai folosească antibiotice umane la puii sănătoși

Reacţie

David Blumenthal, MD, de la Commonwealth Fund și fost coordonator național pentru Biroul coordonatorului național este co-autor al unui editorial pe această temă în același număr al JAMA. Într-un interviu, el a spus că factorii de decizie politică sunt parțial de vină.

Ar trebui să creeze sancțiuni și stimulente mai puternice pentru organizații pentru a fi mai atenți la date, spune el, recunoscând că este o sarcină dificilă, deoarece „încearcă încă să influențeze furnizorii și organizațiile să înțeleagă că trăim într-o altă epocă”.

“Dar responsabilitatea cea mai directă revine liderilor din domeniul sănătății, deoarece majoritatea încălcărilor sunt cauzate de eșecul de a proteja în mod adecvat informațiile despre sănătate”.

În editorial, co-autor cu Deven McGraw de la Manatt Phelps Phillips, Blumenthal a menționat că mai mult de 80% din încălcările de date raportate de Liu rezultă dintr-o „problemă mondenă și corectabilă: eșecul entităților acoperite de a respecta ceea ce s-ar putea numi o bună igienă a datelor”, cum ar fi:

Eșecul criptării propriilor date Permiterea stocării informațiilor personale de sănătate ale pacienților pe dispozitivele electronice personale ale angajaților Nu necesită practici solide pentru autentificarea utilizatorilor autorizați

Când Blumenthal era medic la Spitalul General din Massachusetts, în 2009, un angajat al spitalului a lăsat documente care conțin dosare medicale ale pacienților cu HIV într-un metrou, rezultând una dintre cele mai mari sancțiuni de încălcare a datelor la momentul respectiv, o farmacia catena suganorm amendă de 1 milion de dolari împotriva MGH.

“Ca rezultat al acestui fapt, eu și toată lumea din organizație a trebuit să urmăm o instruire. A fost nevoie de o sancțiune din partea guvernului federal pentru a forța spitalul să își îndeplinească responsabilitățile”.

În aceste zile, spune Blumenthal, problema este din ce în ce mai complicată, deoarece nu este clar cine este obligat de regulile federale, cum ar fi Portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate (HIPAA) și Tehnologia informației medicale pentru actele de sănătate economică și clinică (HITECH).

De exemplu, spune el, anunțul din această săptămână că IBM, Apple și Johnson și Johnson se alătură pentru a crea un model de calcul bazat pe cloud pentru datele din domeniul sănătății exemplifică problema. „Nu îmi este clar că oricare dintre aceste trei entități ar fi reglementată conform legilor [actuale PHI].”

Blumenthal recunoaște că spitalele, alți furnizori și companiile care intră în întreprinderi de asistență medicală „nu vor să fie reglementate de guvernul federal sau de guvernul de stat. Și dacă guvernul federal nu o face, unele state vor – afirmă că sunt mai reglementare în orientarea lor și, odată ce acest lucru începe, veți avea un amestec de diferite cadre de reglementare care vor face foarte dificilă partajarea datelor peste granițele statului. “

Nu este bine pentru pacienți, spune el. Și pacienții care se tem că informațiile lor personale de sănătate ar putea fi compromise ar putea fi mai puțin probabil să fie sinceri și viitori cu medicii lor, ceea ce le va afecta îngrijirea, spune Blumenthal.

În cele din urmă, prevede el, vor exista cerințe de reglementare pentru a acoperi aceste entități într-un mod care oferă stimulente pentru protejarea datelor de încălcări, piraterie și furt.

„Dar bănuiesc că vom avea câteva scandaluri și evenimente care îi indignă pe oameni înainte ca acest lucru să se întâmple”, spune Blumenthal. „Este regretabil, dar este modul în care funcționează democrația noastră. Și între timp, puteți anticipa că din cauza neatenției și lipsei de îngrijire și, într-o măsură mai mică, a hacking-ului, vor exista mari încălcări ale datelor cu dimensiuni și îngrijorări în creștere. “

Băiatul rău de la Pharma, Martin Shkreli, infamul șef Turing Pharmaceuticals, este cu adevărat rău, spun procurorii federali, care l-au arestat joi dimineață devreme pentru acuzații de fraudă a valorilor mobiliare.

Orașul New York nu poate solicita elevilor școlari să se vaccineze împotriva gripei, a decis un judecător al instanței de stat, deoarece doar statul are această autoritate.

Acordul bugetar negociat în Congres include o creștere mare a finanțării pentru Institutele Naționale de Sănătate și o întârziere în punerea în aplicare a taxei Cadillac pe planurile de sănătate cu costuri ridicate. (New York Times)

Ce 7 lucruri ar trebui să evaluați în contract înainte de a semna pe linia punctată pentru acel nou loc de muncă?

Fundația Robert Wood Johnson și Manatt Health Solutions au lansat date despre toate planurile oferite pe toate piețele de asigurări de sănătate în 2015 și 2016, inclusiv cine cumpără planurile, ce acoperă acestea și cât costă.

Unde se îndreaptă controversa privind menținerea certificării ABIM? Westby Fisher, MD, recapitulează unde ne aflăm un an mai târziu.

Zdruncinările sunt mari afaceri – iată cum se încasează unele documente. (STAT)

Somonul modificat genetic, cunoscut și sub denumirea de „Frankenfish”, ar trebui să aibă etichete de identificare speciale, la urma urmei, datorită unei prevederi introduse în bugetul federal pentru 2016, aflat acum în așteptare în Congres. (Dealul)

Unde au plecat toți pacienții? „Facilități” câștigă documente individuale ca case medicale. (Forbes)

Un medicament de investigație care vizează un subtip de melanom deosebit de dificil de tratat a prelungit supraviețuirea mediană fără progresie cu aproximativ 6 săptămâni într-un studiu în stadiu târziu, a spus dezvoltatorul său. (Reuters)

Eforturile oponenților pedepsei capitale pentru a ține drogurile cu injecție letală din mâinile oficialilor închisorii par să fi avut un impact: execuțiile din SUA în 2014 au scăzut la cel mai scăzut nivel din ultimii 20 de ani. (Reuters)

Morning Break este un ghid zilnic pentru noutățile și interesele de pe web pentru profesioniștii din domeniul sănătății, oferit de comunitatea MedPage Today. Ai un sfat? Trimite-l la noi: MPT_editorial@everydayhealthinc.com.

Ultima actualizare 17 decembrie 2015,,

Experții spun că mulți medici greșesc, fără să știe, în manipularea informațiilor de sănătate protejate, care ar putea duce la probleme legale. Iată nouă pași greșite HIPAA.

Practicanții medicali moderni ar trebui să îmbrățișeze site-uri de socializare precum LinkedIn pentru a construi o prezență pe internet – dar aveți grijă la ce informații să partajați online.

Palton și cravată, sau scrubs și adidași? Sue Jacques îi sfătuiește pe medici cu privire la ce să poarte la un cabinet medical.

Termenul limită de 1 octombrie pentru implementarea codurilor de facturare ICD-10 se apropie rapid. Iată câteva sfaturi pentru a vă odihni și pregăti practica pentru ocazie.

Acest rezumat săptămânal de știri este adus cititorilor noștri de către partenerii noștri de la Physicians Practice, care face parte din UBM Medica. (Este necesară înregistrarea gratuită.)

,

Înfloritorul focar MERS din Coreea de Sud a forțat acum izolarea a aproape 700 de persoane, cu aproximativ 25 de cazuri diagnosticate și două decese acuzate de boală.

Ei bine, cowboys: un judecător federal a blocat ordinul Comitetului Medical din Texas care interzicea efectiv majoritatea telemedicinei din stat, în timp ce consideră un proces intentat de un furnizor de telemedicină.

Ar putea tehnologia realității virtuale să ajute la pregătirea documentelor pentru a face față dilemelor etice?

Se dovedește a fi dificil să găsești măsurile de proces potrivite pentru a evalua dacă spitalele fac lucrurile corecte pentru a preveni infecțiile cu C. diff.

Pierdut în mijlocul focarului de Ebola din Africa de Vest în Africa de Vest este o epidemie de meningită mortală care străbate Nigerul. OMS spune că acum a atins apogeul cu 845 de morți, dintre cei peste 8.000 de infectați.

David Gorski ridiculizează „venerarea obsesivă a„ ​​alimentelor medicinale ”.

Un alt mare producător de păsări a promis să nu mai folosească antibiotice umane la puii sănătoși.

Transparența prețurilor medicale nu este încă o realitate pentru majoritatea oamenilor, scrie consultantul medical David E. Williams.

Este „Marele Perete Alb” răspunsul pentru a oferi servicii de sănătate mintală persoanelor care au nevoie de ele?

Hei copii: țineți-vă mâinile departe de foto-drone zburătoare sau puteți ajunge ca cântărețul Enrique Iglesias.

Morning Break este un ghid zilnic pentru noutățile și interesele de pe web pentru profesioniștii din domeniul sănătății, oferit de comunitatea MedPage Today. Ai un sfat? Trimite-l la noi: MPT_editorial@everydayhealthinc.com.

O afirmație potrivit căreia mii de femei au murit pentru că au evitat terapia cu estrogeni reprezintă o simplificare excesivă a problemelor și întărește riscurile analizelor subgrupurilor, potrivit anchetatorilor din Inițiativa pentru sănătatea femeilor (WHI).

Terapia hormonală, indiferent dacă este terapia de substituție hormonală (TRS) sau estrogenul fără opoziție, conferă riscuri și beneficii care variază în funcție de vârsta unei femei, de timpul de la menopauză și de numeroși alți factori. WHI a arătat că hormonul postmenopauzal are efecte variabile și a subliniat necesitatea unei terapii individualizate, a spus JoAnn E. Manson, MD, DrPH, de la Brigham and Women’s Hospital din Boston.

„Nu cred că studiul WHI singur cu estrogen poate fi interpretat ca pur și simplu ducând la multe excese de decese în rândul femeilor mai tinere”, a declarat Manson pentru MedPage Today. De fapt, a salvat multe vieți în rândul grupelor de vârstă mai în vârstă și, în toate grupele de vârstă, a ajutat clinicienii să identifice cei mai potriviți candidați pentru terapie și să reducă la minimum unele dintre evenimentele adverse.

Rezultatele WHI nu au fost niciodata destinate sa fie generalizate la femeile mai tinere care au menopauza chirurgicala precoce si indepartarea precoce a ovarelor inainte de debutul menopauzei, a adaugat ea.

Analiza, publicată săptămâna trecută, nu a fost atât un studiu, cât un exercițiu de matematică, a declarat investigatorul WHI, Andrea LaCroix, MD, de la Fred Hutchinson Cancer Research Center din Seattle. Ea a fost autorul principal al unui raport din 2011 care a furnizat geneza pentru noua analiză a femeilor histerectomizate între 50 și 59 de ani.

„Ei [autorii noii analize] au luat o statistică din ziarul JAMA și au pus-o într-o formulă și au calculat numărul de decese preconizate în baza unui set de ipoteze care pot fi sau nu rezonabile”, a spus LaCroix. “Asta au publicat ei. Este adevărat?”

„Aceste date de la WHI au fost raportate pentru prima dată în 2004 și au existat scăderi ale utilizării estrogenilor în 2002”, a adăugat ea. „Prima mea întrebare este, unde sunt dovezile reale că ratele de deces au crescut la femeile între 50 și 59 de ani în SUA în acele comunități în care au avut loc cele mai mari scăderi ale terapiei hormonale?”

Reacția sa concentrat pe un studiu care sugerează că până la 91.000 de femei cu vârste cuprinse între 50 și 59 de ani ar fi putut să moară prematur ca urmare a evitării terapiei cu estrogeni fără opoziție după histerectomie.

Share this article

Comments are closed.